O nama

kabine registar kutija, ugradnja mikroprocesorskih kontrolera ) postojećih liftova.

Preporuke korisnika liftova koje mi održavamo ostvaruju nam nova poslovanja što dosta govori o kvalitetu rada našeg preduzeća. Želimo da Vas uputimo na svakog korisnika iz naše referenc liste radi informisanja o našem poslovanju, jer smatramo da je najrevnosnija reklama za firmu direktno mišljenje korisnika. Način servisiranja nam omogućava da nemamo problema i učestalih kvarova na liftovima što dovodi do profesionalne saradnje sa klijentelom. Prilikom ugradnje novih i modernizacije postojećih litova ugrađuje se isključivo oprema renomiranih proizvođača.

Za dodatne informacije koje biste želeli da saznate o nama posetite stranicu kontakt.

Preduzeće "ZIM Elevator" kao takvo, registrovano je sa svojom delatnošću kao preduzeće za servis remont i montažu svih tipova električnih i hidrauličnih liftova 2002 godine.
Do tada je poslovalo kao "SZR Elevator" od 1997 godine što bi iznosilo oko 10 godina radnog iskustva u oblasti liftova kako domaćih tako i stranih proizvođača. Godine rada u inostranstvu od strane pojedinih zaposlenih kao i poslovno-tehnička saradnja sa inostranim preduzećima ( Italija ) pružaju nam mogućnosti da budemo u toku sa najnovijim tehnologijama u svetu liftova, načinima održavanja, montaži kao i politici poslovanja i odnosa sa korisnicima.

Politika poslovanja preduzeća zasniva se isključivo na kvalitetu opreme, usluga i izvršenju radova ( ide se na kvalitet, a ne kvantitet ). Ovo se odnosi kako na ugradnju novih liftova tako i na modernizaciju ( izrada enterijera

Nalazite se na strani: O nama

Copyright © 2011

ElevatorDizajn: Fontana Studio